Loading...
  • Vision Quest
  • Vision Quest

Ben je op een kruispunt gekomen in je leven, wil je het roer volledig omgooien of juist een verdieping van je zielsbestemming ervaren? Dan is een Vision Quest iets voor jou.

De bedoeling van een Vision Quest is om je eigen levensvisioen te beleven. Zowel het visioen zelf als de manier waarop je het beleeft, is voor iedereen anders. Maar het is telkens een intens moment van zelfonderzoek en contact met de spirits. Dat contact laat niemand onberoerd en geeft iedereen die er voor open staat een krachtige vonk in de realisatie van zijn of haar zielsbestemming. De ervaring geeft aan dat de beste manier om een Vision Quest te beleven, is wanneer je een poos alleen in de natuur verblijft zonder eten en onderdak. Dat bieden we aan in de inspirerende en krachtbevattende omgeving van Vamvakou in de Griekse Pelopponese.

Om deze intense ervaring maximaal te kunnen beleven, wordt hij voorafgegaan door een inleefsessie en een voorbereidend weekend. Die maken essentieel deel uit van het programma.

PROGRAMMA

Op dit moment is er nog geen Vision Quest voor 2018 gepland. Indien dit programma u interesseert, stuur dan een mail naar mark@bsvs.be en u zal over de data ge├»nformeerd worden.

Tijdens een info-avond geven we uitleg over het programma.

Het programma omvat een inleefsessie van twee uur, een voorbereidend weekend met wake en zweethut en de vision quest zelf die acht dagen duurt.

WAAR?

De inleefsessie en het voorbereidend weekend vinden plaats in Belgi├ź

De Vision Quest vindt plaats in  Vamvakou, Griekenland.

INFORMATIE

U kan zich aanmelden bij Mark Anthierens op mark@bsvs.be en 0496/280.070.


Home 2
Home 3
Home 4