Loading...
  • Docenten
  • Docenten
Jan Dewitte

Jan Dewitte

Jan Dewitte (°1802) is behalve een levensgenieter ook een erkend psychotherapeut, lid van VVCEPC (Vlaamse Vereniging voor Client-gerichte Experiëntiele Psychotherapie en Counseling) en heeft een jarenlange ervaring in persoonlijke begeleiding, relatietherapie, coaching, training en sjamaanse praktijken.

Hij volgde de basisopleiding "Three Year Program of Advanced Initiations in Shamanisme and Shamanic Healing" bij de Foundation of Shamanic Studies van Michael Harner en kreeg er het certificaat om die opleiding in België te geven.

 

Heeft praktijk in Wijgmaal op de Remylaan 18.

Te bereiken op 0474/480.970 en jan@bsvs.be

 

Lichthart "Stella" Peeters

Lichthart "Stella" Peeters

Lutgarde is de naam waarmee mijn ouders Emiel en Serafien mij in 1955 verwelkomden om aan deze aardse ervarings-reis te beginnen.

Bij de ontelbare boeiende ont-dekkingen van mijn ziele-stukken - die mij dag na dag heel-er gemaakt hebben en nog steeds maken - weerspiegelen de nieuwe 'namen' die ik mocht ontvangen de hoogtepunten van mijn transformatie:

Vriendelijke Mustang (Scouts 1969), Moeder (1981), Peaceful Acceptance from the Heart (Plum Village 2000), Oma - Grandmother (2010), Aniwaniwa = Regenboog (Maori 2013), Licht-hart (Vision Quest 2014) en Stella (opleiding hedendaags sjamanisme & Vision Quest 2018).

Het begeleiden van zweethutceremonies, het geven van introductieweekends, het ondersteunen van kinderweken en vision quests zijn mijn bijdragen aan 'het prachtige werk' van onze School.

Stella is te bereiken via 0485/314.234 en stella@bsvs.be

 

Mark Anthierens

Mark Anthierens

Mark (°1962) volgde bij sjamaan Jan Dewitte de tweejarige opleiding in de Belgische School voor Sjamanisme, die hij succesvol heeft afgerond. Voor hem was dit het eind van een langdurige spirituele zoektocht en het begin van de vervulling van zijn verlangen om andere mensen verder te helpen op hun pad. Het zijne begon in 1989 met spirituele boeken (“Je kunt je Leven Helen” van Louise Hay, “A Course in Miracles”, “The Road Less Traveled” van Scott Peck) en verschillende workshops in chakra healing (o.a. bij Martin Brofman). Mark bezocht Sai Baba in India, Findhorn in Schotland en de Fellowship of the Inner Light in Amerika. Hij volgde een workshop Reiki en proefde van talrijke therapieën waaronder reïncarnatietherapie, rebirthing, transactionele analyse en gestalttherapie.

“Het sjamanisme heeft voor mij een poort geopend. Een poort tussen denken en voelen, tussen lichaam en geest, tussen de wereld van de mensen en die van de spirits, tussen heden, verleden en toekomst. Het lijkt wel of alles wat ik voordien heb geleerd nu in een groter geheel past. Wanneer ik een sjamanistische reis uitvoer, vallen alle grenzen weg en voel ik mij heel worden. Dan ervaar ik ten volle mijn potentie als levend wezen, met al zijn beperkingen en mogelijkheden. Het is de kracht van het leven en het voelt als thuiskomen.”

Mark heeft in 2008 samen met Jan Dewitte en Diane Vrancken de Belgische School voor Sjamanisme opgericht. Hij is docent van de Opleiding Hedendaags Sjamanisme en begeleidt mee de sessies Shamanic Dance.

Mark is ook als als coach actief onder de naam Athena Coaching.

Hij heeft praktijk op de Mechelsesteenweg 71, 3071 Erps-Kwerps.

Te bereiken op 0496/280.070 of mark@bsvs.be

Jan Dewitte


Lichthart "Stella" Peeters


Mark Anthierens