Loading...
  • In Verbinding

Een streefdoel van de Belgische School voor Sjamanisme is om een sterke energetische verbinding te creëren tussen het grote aanbod van spirituele activiteiten en begeleidingen. Elk apart zorgen we voor wat meer harmonie in deze zichtbare en onzichtbare wereld, maar allemaal verbonden kunnen we  het meest waarachtige pad sterker openbaren. 

Onze actieve leden zorgen individueel dikwijls voor een enorm breed gedragen en krachtig aanbod van activiteiten en coaching. De Belgische School voor Sjamanisme voelt zich vereerd dat zij dit aanbod hier een verbindende plaats kan geven.

1. Individuele Sessies met Jan Dewitte

2. Individuele sessies met Mark Anthierens

3. Systeemopstellingen - Homeapathie & Alternatief reizen met Goedele De Nolf

1. Individuele sessies met Jan Dewitte 

Bij mij kan je terecht als je begeleiding zoekt bij het bewandelen van je aardse levenspad. Soms stormt het, soms bevriezen we, soms lopen we overhit rond, soms zien we geen uitweg meer, soms willen we even een ander perspectief op ons doen en laten en soms is er geen soms, maar is het altijd en nooit goed, en soms… ja raken we verstrikt in het netwerk van gedachten, gevoelens, verlangens, pijn en lijden…

Ik heb ervaren dat sommige mensen door mijn doen en laten gegidst, geholpen, verlicht en zomeer worden.
Sjamanisme is een rijke weg. “Hij” verbindt het oneindig aantal dualiteiten die we tegenkomen hier op deze kleine bol, aarde genaamd. “Hij” licht “nieuwe” realiteiten op, “hij” is eindeloos geduldig. “Hij” wijst de weg naar wat we Liefde noemen. Al hou ik niet van het “isme” in sjamanisme, want elke waarheid verbergt zich telkens opnieuw en is niet te “ismen”. Ik kan het nooit te pakken krijgen, zoals ik geen adem grijpen kan. Wellicht doop ik het om tot sjaman-“asme”, om onze adem te eren. De basis en bron van ons aards bestaan. Zo werk ik ook: met aandacht voor de adem en zijn/haar effect op ons, als lichaam, mind, geest, gedachte, gevoelens… Via de adem, aandachtsoefeningen, meditatie en trance laten we de veelvuldige werkelijkheden in en rondom ons “spreken” en luisteren we samen via de gepaste meth-oden (wegen waarlangs we gaan) naar wat ons heelt en verlicht.

Methoden zoals opstellingen, sjamaanse rituelen, soul-retrieval, extraction, lichaamswerk, doordringende aanwezigheid, oude en nieuwe verhalen en terplekke gecreëerde methoden zijn poorten naar een nieuwe uitweg.

 

 

Praktisch:

Consultaties vinden plaats in de Remylaan 18, 3018 Wijgmaal.

Gsm: 0474/480.970
E-mail: jan@bsvs.be

2. Individuele sessies met Mark Anthierens

Als shamanic coach helpt ik mensen om zowel individueel als in groep tot een innerlijk evenwicht te komen. Dat doe ik via verschillende sjamaanse technieken, rituelen en ceremonies. Het komt er telkens op neer om door te dringen tot de bron waaruit alle leven ontstaat en van daaruit de levensenergie te laten stromen in ons dagelijks bestaan.

Aanbod

1. Sjamaanse sessie
2. Ceremonies & rituelen
3. Healing
4. Vision Quest


Contact

Meer informatie vind je op athena-coaching.net

Of neem contact op met mij via mark@ants.be en tel: +32.496.280.070

Adres

Mechelsesteenweg 71

3071 Erps-Kwerps 


3. Systeemopstellingen

Homeopathie & Alternatief Reizen

met Goedele De Nolf

Goedele heeft een praktijk Systemische Homeopathie in de buurt van Leuven, waar ze je individueel of in groep begeleidt via familie-opstellingen en/of met homeopathie. Ze biedt ook reizen aan met een unieke combinatie van vrijheid en verbinding.

  • Consultaties klassieke homeopathie & info-avonden, lessen en bijscholingen klassieke homeopathie

Bij een klassiek homeopaat kan je met heel verscheiden klachten terecht. Zowel mentale, emotionele als fysieke klachten kunnen met klassieke homeopathie behandeld worden. Dit omdat we eigenlijk geen klachten op zich behandelen maar wel een persoon in zijn geheel die als gevolg van een dynamische verstoring bepaalde klachten ontwikkelt. Over het algemeen zou men kunnen zeggen, dat alle ziekten en klachten, die nog in een omkeerbaar stadium verkeren, genezen kunnen worden.

  • Familie-en systeemopstellingen, individueel of in groep

Systeemopstellingen is een prachtig werkinstrument om te kijken naar mogelijke verstrikkingen die spelen in jouw systeem. Jouw systeem kan hierbij je familie zijn, je werkomgeving, inwendige delen van je persoon of noem maar op. De mogelijke verstrikkingen kunnen op een onbewuste manier tot klachten, patronen en zelfs ziektebeelden leiden. Tijdens een opstelling wordt door middel van representanten naar jouw systeem gekeken. Hierdoor kan er zowel meer inzicht als meer stroming komen in je leven.

  • Reizen met een unieke combinatie van vrijheid en verbinding
    • Pelgrimstochten
    • Vision Quests
    • Huttentochten

De reizen die ik aanbied hebben allemaal deze unieke combinatie van vrijheid en verbinding. Allemaal reizen in een prachtige buitenwereld samen met gelijkgestemde mensen maar tegelijk ook reizen naar meer verbondenheid met jezelf en van daaruit ook een echte, diep-doorvoelde en authentieke verbinding met elkaar en de wereld. De 3 soorten reizen die ik aanbied hebben allemaal gemeen dat er een deel in groep wordt gedaan en dat er ook voldoende ruimte is om je eigen weg te gaan, je eigen tempo en verlangens te voelen en daar ook je eigen keuzes in te maken zodat je relatie met jezelf sterker wordt en het vertrouwen in jezelf groeit.

Contact:

Tel. 0484-432811

Mail: goedele.denolf@gmail.com

Meer Info via de website: 

www.klassieke-homeopathie.be/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

valk negatief opleiding ervaringsgericht sjamanisme
maan & wolf opleiding ervaringsgericht sjamanisme
huilende wolven opleiding ervaringsgericht sjamanisme