Loading...
 • In Verbinding
 • In Verbinding
 • In Verbinding
 • In Verbinding

Een streefdoel van de Belgische School voor Sjamanisme is om een sterke energetische verbinding te creëren tussen het grote aanbod van spirituele activiteiten en begeleidingen. Elk apart zorgen we voor wat meer harmonie in deze zichtbare en onzichtbare wereld, maar allemaal verbonden kunnen we  het meest waarachtige pad sterker openbaren. 

Onze actieve leden zorgen individueel dikwijls voor een enorm breed gedragen en krachtig aanbod van activiteiten en coaching. De Belgische School voor Sjamanisme voelt zich vereerd dat zij dit aanbod hier een verbindende plaats kan geven.

1. Reis met Maluni naar je innerlijk licht

2. Systeemopstellingen - Homeapathie & Alternatief reizen met Goedele De Nolf

3. Therapeutische & Energetische Massages bij Bea Durand4. Persoonsgebonden Ceremonies, Krachtwandelingen & Deep Healing Sessions met Shamanga

5. Individuele Sessies met Jan Dewitte

6. Op weg naar jouw unieke stem met Skandira1. Reis met Maluni naar je innerlijk licht

Met Maluni leer je om op een speelse, maar ook praktische en krachtige manier op zoek te gaan naar jouw innerlijk licht.

De workshops die we nu aanbieden, zijn:

Intuïtief houtbranden

Via meditatie gaan we op zoek gaan naar welk thema zich hier en nu aanbiedt. Dat gieten we in een afbeelding die we op hout vastleggen.

Duur: van 10 tot 17:30u

Prijs: 70€

Boodschappen via natuurmaterialen

We gaan in de natuur verschillende materialen zoeken die een boodschap voor ons bevatten. Die onderzoeken we via een divinatie. Dan maken we met deze materialen een kunstwerk om ons de boodschap te blijven herinneren.

Duur: twee zaterdagen, de 1ste zaterdag van 13 tot 17u, de 2de zaterdag van 10 tot 17u

Prijs: 130€

 

 We begeleiden jou in die reis vanuit jouw vraag naar: 

 • Het ontdekken van je eigen ruimte.
 • Het vinden van magie in je leven.
 • Het aangaan van een dieper contact met jezelf.
 • De verbinding maken met jezelf en van daaruit met anderen.
 • De bewustwording van hoe jij de wereld om je heen zelf creëert.

Dat doen we via allerhande workshops en persoonlijke begeleiding.

Bodyscan met Healingswerk

Via een meditatie worden we ons bewust van trauma's/pijnplekken in ons eigen lichaam. Die visualiseren we met verschillende materialen op houten poppetjes. Vervolgens bevrijden we de vastzittende energieën via een healing-ritueel.

Duur: van 13 tot 18u

Prijs: 75€

 

Meer informatie vind je op  onze website: www.hcmaluni.be.

We kijken er naar uit met jou te mogen samenwerken. Tot binnenkort.

 Manuela en Lukina

 


2. Systeemopstellingen - Homeopathie & Alternatief Reizen met Goedele De Nolf

Goedele heeft een praktijk Systemische Homeopathie in de buurt van Leuven, waar ze je individueel of in groep begeleidt via familie-opstellingen en/of met homeopathie. Ze biedt ook reizen aan met een unieke combinatie van vrijheid en verbinding.

 • Consultaties klassieke homeopathie & info-avonden, lessen en bijscholingen klassieke homeopathie

Bij een klassiek homeopaat kan je met heel verscheiden klachten terecht. Zowel mentale, emotionele als fysieke klachten kunnen met klassieke homeopathie behandeld worden. Dit omdat we eigenlijk geen klachten op zich behandelen maar wel een persoon in zijn geheel die als gevolg van een dynamische verstoring bepaalde klachten ontwikkelt. Over het algemeen zou men kunnen zeggen, dat alle ziekten en klachten, die nog in een omkeerbaar stadium verkeren, genezen kunnen worden.

 • Familie-en systeemopstellingen, individueel of in groep

Systeemopstellingen is een prachtig werkinstrument om te kijken naar mogelijke verstrikkingen die spelen in jouw systeem. Jouw systeem kan hierbij je familie zijn, je werkomgeving, inwendige delen van je persoon of noem maar op. De mogelijke verstrikkingen kunnen op een onbewuste manier tot klachten, patronen en zelfs ziektebeelden leiden. Tijdens een opstelling wordt door middel van representanten naar jouw systeem gekeken. Hierdoor kan er zowel meer inzicht als meer stroming komen in je leven.

 • Reizen met een unieke combinatie van vrijheid en verbinding
  • Pelgrimstochten
  • Vision Quests
  • Huttentochten

De reizen die ik aanbied hebben allemaal deze unieke combinatie van vrijheid en verbinding. Allemaal reizen in een prachtige buitenwereld samen met gelijkgestemde mensen maar tegelijk ook reizen naar meer verbondenheid met jezelf en van daaruit ook een echte, diep-doorvoelde en authentieke verbinding met elkaar en de wereld. De 3 soorten reizen die ik aanbied hebben allemaal gemeen dat er een deel in groep wordt gedaan en dat er ook voldoende ruimte is om je eigen weg te gaan, je eigen tempo en verlangens te voelen en daar ook je eigen keuzes in te maken zodat je relatie met jezelf sterker wordt en het vertrouwen in jezelf groeit.

Contact:

Tel. 0484-432811

Mail: goedele.denolf@gmail.com

Meer Info via de website: 

https://www.klassieke-homeopathie.be/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Persoonsgebonden ceremonies, wandelingen & Deep Healing Sessions met Shamanga

Onder de naam "Shamanga" biedt Thom Mas Reine sjamanistische ceremonies, activiteiten en coaching aan, ontwikkelt en aangepast aan de behoeften van jouw persoon en het ogenblik. Samen gaan we op zoek naar de noden en de intenties van het moment om kracht, diepgang en transformatie te bewerkstelligen. Geen vraag is te veel, alles is mogelijk zodat jij ontvangt wat je zoekt!

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 • Sjamanistische workshops voor scholen, bedrijven en verenigingen

Op basis van de belangrijkste principes van het sjamanisme ervaren en oefenen we met toegankelijke ceremonies wat sjamanisme allemaal inhoudt. Thom biedt een perfecte mix aan tussen begrijpelijke theorie en het samen ontdekken en uitoefenen van het hedendaagse sjamanisme, ook voor mensen met weinig tot geen spirituele ervaring.

 • Persoonsgebonden ceremonies en overgangsrituelen

In onze huidige Westerse cultuur is er alsmaar minder ruimte en plaats voor rituelen en ceremonies, terwijl mensen deze overgangsrituelen nog altijd erg nodig hebben om deze belangrijke momenten en bijbehorende intenties te bekrachtigen. Shamanga biedt op maat gemaakte intieme en toegankelijke ceremonies aan, in samenspraak met jouw persoonlijke behoeften, zodat deze momenten nooit vergeten zullen worden. Geboorte -en groeifeesten, trouwfeesten en jubilea, zelfs de overgang naar het eeuwigdurende, ... voor elk belangrijk moment in ons leven kunnen de juiste ceremonies ons de kracht geven die nodig is.

 • Spirituele Krachtwandelingen

De connectie met de natuur zijn we doorheen de jaren wat uit het oog verloren. Alle hedendaagse studies tonen aan dat fysiek contact met de natuur heel belangrijk is om onze fysieke en mentale weerstand sterker te maken.

Als we dit contact dan zouden kunnen maken op van oudsher krachtige energetische plaatsen en dit aanvullen met toegankelijke, doch intense sjamanistische oefeningen, dan hebben we het perfecte recept voor een KRACHTwandeling.

Tijdens deze wandelingen word je ook nog eens volop ondergedompeld in de geschiedenis en legendes van deze plaatsen en hebben we aandacht voor al het moois wat de natuur ons biedt.

Vanaf 6 personen heb je de mogelijkheid dat Shamanga een wandeling ontwikkelt op jouw maat. Of het nu een verjaardagsfeest is onder vrienden, of om de familiebanden te zuiveren en te versterken of een spirituele teambuilding met je bedrijf of vereniging, ... een krachtwandeling zal je manier van kijken naar de natuur, de geschiedenis en naar je dierbaren ongetwijfeld veranderen.

 

 

 

 


 • Deep Healing Sessions

Mensen kennen meestal wel iets over de eigenschappen van bepaalde planten, maar deze planten kunnen ons veel meer vertellen, er valt nog veel meer te ontdekken. We kunnen deze planten ook ontmoeten om hun energie te gebruiken voor onze persoonlijke groei en bijgevolg ook om harmonie te bewerkstelligen in onze directe omgeving.

Elke plant heeft zijn bepaalde energie die ons kan helpen bij de persoonlijke transformatie die nodig is. Deze planten vinden we overal in onze omgeving, wat maakt dat we na zo'n sessie hier ook zelf mee verder aan de slag kunnen. Shamanga werkt met brandnetel, paardenbloem, bijvoet, salie, weegbree en nog zoveel meer...

Ook Mycotherapie, Maestro Cacao en Tobacco behoren tot deze Deep Healing Sessions.

Meer informatie via:

thommasreine@gmail.com of 0497819044

NIEUWE WORKSHOP 16 & 17 juni 2023

Dromen

een toegangspoort tot het levensproces

Vraag jij je af wat het wilt zeggen dat elke mens droomt? Heb jij een levendige relatie tot je droomleven -of wil je dat graag- maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Heb jij zin om je te verdiepen in de droom, samen met anderen, onder begeleiding van kunstenaar en droomreiziger Flor Maesen en Thom Mas Reine van Shamanga & De Belgische School voor Sjamanisme? Dan is deze workshop misschien wel voor jou. 

 Gedurende één avond, nacht en ochtend zullen we op verschillende manieren de droom benaderen, onderzoeken en tot leven brengen, vertrekkende vanuit jouw leven en dromen. Zo blazen we gezamenlijk de oeroude droomcultuur nieuw leven in. 

 ‘Dromen die niet begrepen worden, zijn als brieven die men ongeopend laat.’   talmud

 Praktisch:

 Inschrijven kan met een mailtje naar sunstatenetwork@gmail.com waarna je de gegevens ontvangt ter bevestiging. Bij het inschrijven begint de gezamenlijke reis reeds via enkele gerichte opdrachten voor je nachtelijk leven.

 Voor wie:

Iedere volwassene met een actief droomleven (of grote nieuwsgierigheid)
Nederlandstalig
min. 6 en max. 12 deelnemers ( inschrijvingen sluiten 9 juni )
 

Wanneer: 16 juni - 17 juni

toekomen vrijdagavond 18h30, einde zaterdagmiddag +- 14h00 
 

Waar: In en rond de serres van de Zonnestaat 

Everslaarstraat 109, 9160 Lokeren
 

Wie: 

Thom Mas Reine / voorzitter Belgische School voor Sjamanisme  ( +32 497 81 90 44 )
Flor Maesen / artistiek project ‘An Institute of Dreams, Imagination and Intuition’ en bezieler Zonnestaat (+32493523111)
 

Bijdrage: Student/werkzoekende: 95 euro / Deeltijds werkende: 110 euro / Fulltime werkende : 130 euro  

 Meer info m.b.t. benodigdheden etc. na inschrijving. 


5. Individuele sessies met Jan Dewitte 

Bij mij kan je terecht als je begeleiding zoekt bij het bewandelen van je aardse levenspad. Soms stormt het, soms bevriezen we, soms lopen we overhit rond, soms zien we geen uitweg meer, soms willen we even een ander perspectief op ons doen en laten en soms is er geen soms, maar is het altijd en nooit goed, en soms… ja raken we verstrikt in het netwerk van gedachten, gevoelens, verlangens, pijn en lijden…

Ik heb ervaren dat sommige mensen door mijn doen en laten gegidst, geholpen, verlicht en zomeer worden.
Sjamanisme is een rijke weg. “Hij” verbindt het oneindig aantal dualiteiten die we tegenkomen hier op deze kleine bol, aarde genaamd. “Hij” licht “nieuwe” realiteiten op, “hij” is eindeloos geduldig. “Hij” wijst de weg naar wat we Liefde noemen. Al hou ik niet van het “isme” in sjamanisme, want elke waarheid verbergt zich telkens opnieuw en is niet te “ismen”. Ik kan het nooit te pakken krijgen, zoals ik geen adem grijpen kan. Wellicht doop ik het om tot sjaman-“asme”, om onze adem te eren. De basis en bron van ons aards bestaan. Zo werk ik ook: met aandacht voor de adem en zijn/haar effect op ons, als lichaam, mind, geest, gedachte, gevoelens… Via de adem, aandachtsoefeningen, meditatie en trance laten we de veelvuldige werkelijkheden in en rondom ons “spreken” en luisteren we samen via de gepaste meth-oden (wegen waarlangs we gaan) naar wat ons heelt en verlicht.

Methoden zoals opstellingen, sjamaanse rituelen, soul-retrieval, extraction, lichaamswerk, doordringende aanwezigheid, oude en nieuwe verhalen en terplekke gecreëerde methoden zijn poorten naar een nieuwe uitweg.
Praktisch:

Consultaties vinden plaats in de Remylaan 18, 3018 Wijgmaal.

Gsm: 0474/480.970
E-mail: jan@bsvs.be

6. Op weg naar jouw unieke stem met Skandira

"Of je nu denkt dat je kunt zingen of niet, je hebt gelijk" 

"Zing jouw persoonlijk lied"


Riet Nackaerts biedt met SKANDIRA zangbegeleiding aan met een spiritueel gekruid kantje.

ADEMEN
Zingen is even natuurlijk als ademhalen en nog natuurlijker dan spreken. Onze spirit, onze ziel is muziek.

VERTROUWEN
Met Skandira wil ik mensen laten zingen en jou begeleiden om je stem te laten horen. Het is mijn missie om je te helpen het vertrouwen te krijgen dat je stem er mag zijn. Jij mag jouw persoonlijk lied zingen!

MOED
Zingen is je helemaal blootgeven en het vraagt moed om hier te gaan instaan. Laat ons samen op weg gaan.

BEVRIJDING
Zingen is geweldig bevrijdend en je laadt er helemaal van op. Wat geeft het toch kracht en energie om helemaal jezelf te kunnen zijn!

Contactgegevens

riet@skandira.be

0474/26.33.42 

valk negatief opleiding ervaringsgericht sjamanisme
hertekop opleiding ervaringsgericht sjamanisme
wolf & maan opleiding ervaringsgericht sjamanisme